Mindfulness als je leeft met kanker

under construction

Mindfulness als je leeft met kanker

under construction

Locaties 

iShift bij Anna's Huis


Anna’s Huis
Koningin Julianaplein 18
Zorgboulevard
Zaandam


iShift bij Cancer Care Center


Cancer Care Center 

Koenenkade 6
Amsterdam

 

 

Ik heb begin 2018 een TriConsult Mindfulness gedaan bij Erna en volg nu bij haar de 8-weekse Training. Het TriConsult was voor mij een goede start om kennis te maken met Mindfulness. Ik zou een Tri-consult aanraden voor diegene die meer rust, minder stress, en meer vertrouwen in zichzelf zoekt of meer van Mindfulness te weten wil komen. Dit alles onder begeleiding van een warme, lieve vrouw die weet waar ze voor staat!

 

Daniëlle van Heijst

Maatschappelijk Werker en moeder van 2!

Kanker is een confronterende diagnose, of het nu jezelf betreft of mensen van wie je houdt. Het leven staat plots in het teken van overleven, behandelingen en al dan niet positieve uitslagen. Hoe de situatie voor jou ook is; voel je welkom!  

Waarom Mindfulness? 

Met Mindfulness en mindfulness meditaties oefen je om je bewust te zijn van wat er nu precies gebeurt, zonder dit te willen veranderen. Genieten van het fijne zonder dit vast te willen houden en je openstellen voor het minder fijne zonder de angst dat dit je zal overweldigen. 

Hierdoor maak je contact met je lichaam, je levensenergie, je moeheid, je plezier… 

Doordat je weer in contact bent met wat er nu is en losser komt van stress, ontstaat ruimte om te ontspannen en om te voelen wat jij nu nodig hebt. En dat is weer voedend voor jouw rust en herstel.

 

Ontspannen 
en voelen wat jij nu nodig hebt
en weten hoe je verder gaat…

 

Opties 

 1. Mindfulness gericht op ontspanning
  Neem op dinsdagmiddag (vanaf 16 april 2019) deel aan de Mindfulness- meditatieles gericht op ontspannen en verzachten.  Gewoon even te mogen zijn wie je bent. Samen mediteren is krachtig, ontspannend en steunend.  Voel je van harte welkom deel te nemen! >>meer informatie 
 2. TriConsult
  Wil je graag persoonlijke begeleiding in het mindful vinden van de weg van meer mindful leven? Ik bied drie individuele coach-sessies waarbij we uitgaan van  jouw specifieke klachten/ wensen. Of je nu bewuster wilt leven of vragen hebt over zingeving? Voel je welkom! Je krijgt altijd een link naar audio-bestanden mee, om thuis zelf verder te kunnen oefenen. 
 3. Mindfulness Groepstraining
  Of je neemt deel aan een groepstraining van 8 wekelijkse bijeenkomsten, thuisoefeningen en een stiltedag krijg je een doordacht en wetenschappelijk onderzocht programma aangeboden waarmee je aan de slag gaat met het  vrijer worden van spanning, stress, emoties. Je maakt bewust tijd en ruimte voor kalmering, herstel en focus in je leven. >>meer informatie [komt snel]

 

Wat het je mogelijk oplevert

 • meer mildheid
 • meer focus
 • meer vitaliteit
 • meer acceptatie
 • meer veerkracht
 • minder stress
 • minder angst
 • meer idee van grenzen
 • beter in je vel
 • beter slapen
 • meer kalmte
 • meer vertrouwen
 • meer jezelf

 

Mindfulness werkt!
Hoe meer je oefent, hoe beter uiteraard. Onderzoek wijst uit dat na het volgen van een 8- weekse training aantoonbare veranderingen in de hersenen zichtbaar zijn. Er komt nog steeds meer onderzoeksresultaten die laten zien dat Mindfulness bewezen effectief is. 

 

 

VMBN Erkenning

De Mindfulness- activiteiten van iShift
zijn categorie 1- erkend (hoogste graad).

Dit houdt in dat je naast de te verwachten kwaliteit ook mogelijk een vergoeding voor de kosten kunt krijgen. 

Check daarvoor de opties die er momenteel zijn. Ik geef je graag meer vrijblijvende informatie.

 

Voel je welkom je vragen te stellen

9 + 1 =

Bekijk een korte (2:24min) video van Harvard University over het effect van Mindfulness op somberheid, angst en chronische pijn.