Personalised Coaching

gericht op veranderen ingesleten patronen & stressreductie

Wat personalised coaching is

Personalised coaching is een op jouw persoonlijke situatie afgestemde coaching. Ik  ondersteun je bij het meer bewust worden en onderzoeken van de patronen die mede je klachten en keuzes bepalen. Samen stellen we voor jou een individueel programma op.  Jouw weg naar een meer ontspannen, meer gefocust en vrijer leven.

 

Wat je kunt verwachten

We bespreken in het 1e gesprek waar je tegen aan loopt, wat je wensen zijn of voor welke keuzes je in je leven staat.

Mijn coaching is Mindfulness- based. Dat betekent dat we ons allereerst richten op het zonder oordeel kijken naar je situatie, zonder deze meteen te willen veranderen. Door de bewuste aandacht die je geeft ontstaat er ontspanning en ruimte waarin nieuw gedrag kan ontstaan.

De kern
Je richt je aandacht op wat er hier en nu gebeurt, met mildheid, zonder te oordelen. Je oefent hiermee om je eigen gevoelens, emoties, stemmingen en gedachten te observeren, zonder dat je hier meteen iets mee doet. Ik geloof dat dit de weg is naar aanvaarding en blijvende verandering van je gedrag.

De werkwijze
Naast het onderzoeken van jouw patroon, doen we oefeningen of meditaties en bespreken we wat jij nodig hebt om de verandering in gang te zetten en vol te houden. 

Je krijgt op jou afgestemde meditaties, 1 of meerdere audiobestanden, oefeningen en vaak ook PDF- bestanden voor thuis. 

Wat anderen ervan vinden

Helemaal top vond ik de persoonlijke, vriendelijke en rustige benadering van Erna, de coach. Zij is tijdens de sessies goed gefocust op de interactie en op wat ik zei en uitstraalde. Met behulp van een stukje theorie en praktische opdrachten hebben we samen de patronen (gedachten en gedrag) waar ik last van had inzichtelijk gemaakt om deze vervolgens te kunnen bijstellen.

Ik vond het soms lastig om de positieve gedragsveranderingen die we in de sessies bespraken na de sessie vast te houden, maar door drie sessies kort op elkaar te plannen, de praktische huiswerkopdrachten en de vooraf ingesproken audiobestanden met meditatiebegeleiding voor thuis heb ik wel de indruk dat ik structureel dingen in mijn gebruikelijke patronen ten positieve heb kunnen aanpassen.

De individuele sessies hebben mij goed geholpen. Aanvullend ga ik bij Erna de 8-weekse mindfulness training volgen. Gelukkig ziet mijn werkgever, een financiele dienstverlener, ook het nut in van dit traject in (gezond personeelsbeleid) en hebben ze een deel van de kosten vergoed.

Michael

Effecten van de coaching

kalmte, vertrouwen en richting

mildheid en compassie 

meer uiten 

veerkracht

acceptatie

voor jezelf staan

voelen wat je écht wilt

balans en energie 

Tot 31 juli te boeken!

Wil je werken aan lastige patronen als roken, geneigd zijn meer te drinken dan je zou willen, piekeren, jezelf verliezen of vervelende stressreacties?

Leveren je goede voornemens je vooral frustratie en terugval op?

Lees de praktische informatie

Contact

Telefonisch/
WhatsApp

06 27540494

E- mail
info@ishift.nl 

Voel je welkom je bericht achter te laten! Ik reageer binnen 2 dagen.

5 + 13 =

“Wellicht zijn alle draken in ons leven
Uiteindelijk princessen
Die er in angst en beven slechts naar haken
Ons eenmaal dapper en schoon te zien ontwaken.

Wellicht is alles wat er aan verschrikking leeft
In diepste wezen wel niets anders dan iets
Wat onze liefde nodig heeft”.

– Rainer Maria Rilke