06 27540494 info@ishift.nl

Mindfulness, Mediteren, Yoga, Coaching

Individuele training of coaching

 

Gaat je voorkeur uit naar meer op jou afgestemde begeleiding?

 

Ik bied ook individuele trajecten Mindfulness of Kalmte & Concentratie meditatie! Daarnaast geef ik mindfulness- based coaching. In deze coaching neem ik natuurlijk ook mijn kennis & ervaring met het vinden van vertrouwen, motivatie, gedragsverandering, bestendigen van nieuw gedrag mee.

 

Ook voor een privéles meditatie of yoga ben je van harte welkom! Ik verwelkom je graag in de studio en ook ONLINE per videobellen. Ik heb hier vaste tijden voor beschikbaar. bekijk opties of reserveer je les.

De opties  

Het effect 

Voor mij is het belangrijk dat je in de coach setting en in jezelf de veiligheid gaat vinden waarin je passief gaat ontspannen en leert te observeren wanneer je in bekende patronen schiet. Je leert en oefent ook hoe je daar nieuwe reacties voor in de plaats gaat zetten.

We nemen jouw situatie of de patronen waar je aan wilt werken als vertrekpunt en plooien het traject of de coaching daar om heen.

Dat levert je niet alleen kalmte, focus, vertrouwen en veerkracht op, ook een nieuw gevoel van weer weten wie je bent en wat je wilt in je leven.

Al met al ga je je anders verhouden tot spanning, stress, emotie en tegenslag; dit heeft een positief effect op: stresspiekeren, onrustig denken, slecht slapen, moeheid, onzekerheid, kritisch denken, lichamelijke pijn en emoties. 

Vragenuurtje en Introductie   

Regelmatig organiseer ik online een introductiemoment voor beide trainingen. Het moment misschien voor jou om al je vragen te stellen, met mij als trainer kennis te maken en ook te ervaren wat de meditaties voor jou kunnen betekenen?

Praktische informatie  

 • het traject of de training is incl. telefonisch voorgesprek
 • incl. audiobestanden met de meditaties 
 • incl reader of PDF’s
 • opties ONLINE / videobellen
 • of in een sfeervolle studio in Zaandam- centrum
 • goed bereikbaar met OV
 • betaald parkeren in de omgeving
 • gratis parkeren op 10 min. loopafstand

iShift-VMBN-categorie 1

Tarieven & vergoedingen

Tarieven

Het standaard particuliere tarief voor de

 • coaching €90,- per sessie
 • TriConsult (3 consulten) €240,-
 • Mindfulness Training (8 sessies) €560,-
 • Kalmte & Concentratie Training (4 sessies) €339,-

Voor de online/ videobellen opties gelden er weer andere tarieven. Wil je zeker weten wat het tarief voor jou is, stuur me een bericht of vind hier het tarief dat bij jouw wens en jouw situatie past.

Vergoedingen

Omdat ik categorie 1. trainer (hoogst opgeleid) ben bij de VMBN,
zijn er meerdere zorgverzekeraars die deze Mindfulness- opties bij mij vanuit de aanvullende verzekering vergoeden. Ook voor mijn andere producten zijn, afhankelijk van jouw situatie, vergoedingen mogelijk via werkgever of via UWV, ARBO of gemeente. 

 

Vind hier alle opties voor vergoedingen.

 

Kom je er niet uit?
Ik help je graag!

Erna Laning

Wat ik doe

ik help mensen zoals jij en ik
om richting te vinden in stress, onrust en lastige situaties