Ik ben Erna,
jouw trainer en coach

Ik creëer voor jou de ruimte waarin je stress, onrust en ingesleten patronen onderzoekt en bewust gaat veranderen

Mijn missie!

Jou te supporten naar minder stress, meer ontspanning en een vrijer leven. 

Omdat ik zelf ervaren heb hoe het is om de shift te maken vanuit mijn eigen bezorgde, controle- zoekende mind en gespannen lichaam naar een leven vanuit vrij bewustzijn. De golven in mijn leven zijn uiteraard niet weg, mijn reactie is veranderd. Ik blijf kalmer, ontspannen en ben minder reactief.  En in die kalmte vind ik de kracht, energie en wijsheid die mij verder brengt in dit leven.  

Ik geloof dat de energie van mijn shift en jouw shift verder vibreert. Als ik los ben van mijn zorgen, emoties en conditioneringen en reageer vanuit bewustzijn heeft dat effect op anderen.  Als jij vrijer bent van jouw stress en conditioneringen, is dat niet alleen voelbaar voor jezelf, ook voor de mensen om je heen. En dat vibreert weer verder en verder …

Daarmee dragen we samen bij aan een mooiere wereld.

Heb je wel eens gehoord van het Butterfly- effect
Dit effect laat zien hoe één actie de wereld kan veranderen. De vleugelslag van een vlinder in Brazilië zou maanden later een orkaan in Texas kunnen veroorzaken. Met die bewering werd de Amerikaanse wiskundige en meteoroloog Edward Lorenz in 1961 bekend.

 

Mijn CV

Vanaf mijn 21e heb ik mensen begeleid en gecoacht bij fysieke en mentale tegenslag. Ik deed dat voor verschillende organisaties als gespecialiseerd verpleegkundige in de ziekenhuiswereld, verpleegkundig docent, projectleider, preventiewerker, trainer en adviseur/coach. 

Ik leerde gaandeweg de wetenschappelijke, medische en ook de meer spirituele perspectieven op fysieke en mentale gezondheid en bewustzijn kennen.

Volgens de beroepsvereniging VMBN ben ik momenteel specialist 
op het gebied van Mindfulness-based Programs en behoor ik tot de hoogst opgeleide trainers

Zie LinkedIn voor mijn uitgebreidere CV.

 

Mijn shifts

Ook mijn leven kende de nodige shifts. Teveel verantwoordelijkheidsgevoel en veel zorgen ‘over’ en ‘voor’ anderen, maakten dat ik mezelf verloor. Ik wilde veel, legde de lat hoog en liep vast in een leven vol stress en blijven zoeken naar steeds weer teleurstellende oplossingen.

Meditatie, bewust ademen en stilte droegen bij aan mijn grootste shift! Door oude angst en verdriet onder ogen te zien en mijn eigen aandeel hierin te nemen, ging ik steviger, vrijer en zachter in het leven staan. Ik durf meer en meer mezelf te openen en mijn hart te volgen. Stress is er natuurlijk nog steeds, als in ‘de golven van het leven’.  Maar hoe hoog die golven ook zijn er is altijd verbinding met diep vertrouwen, kalmte en blijheid … 

“Ik ben niet meer de golven, maar de oceaan” 

Wat anderen van mij vinden

Afgelopen week de 8- daagse Mindfulness training bij Erna afgerond. Dat is een mooie ervaring geweest. Erna wist een fijne, rustige, vertrouwde sfeer te creëren, waarin ze me begeleidde door de verschillende meditaties. Haar ongedwongen, vriendelijke stem en sfeer neem ik voorlopig dagelijks met me mee… Je hebt me een mooi pad doen ontdekken dat ik graag verder wil bewandelen. Dank Erna!  

Nicoline Bernard

Top vond ik Erna zelf. Liefdevol en een mooi mens. Behulpzaam, empathies, veel kennis, puur en warmhartig.

Ninke

Contact

Telefonisch/ WhatsApp
06 27540494

E- mail
info@ishift.nl

Welkom! Ik reageer binnen 2 dagen.