06 27540494 info@ishift.nl

Ik ben Erna,
jouw trainer, coach
of workshop begeleider

Erna Laning

   Mijn missie

Jou te supporten naar minder stress, meer ontspanning en focus.  Wat mij betreft zijn dat ingrediënten van een stevige verbinding met jezelf en met anderen in dit leven.

Omdat ik zelf ervaren heb hoe het is om de shift te maken vanuit mijn eigen bezorgde, controle- zoekende mind en gespannen lichaam naar een leven vanuit vrij bewustzijn. De golven in mijn leven zijn uiteraard niet weg, mijn reactie is veranderd. Ik blijf kalmer, ik kan me veel beter ontspannen en ik ben nu veel minder reactief.  Die kalmte maakt dat ik veel meer mezelf ben en bewuster, efficiënter en spontaner reageer op anderen.

Ik geloof dat de energie van mijn shift en jouw shift verder vibreert.
Als ik losser ben van mijn zorgen, emoties en conditioneringen en reageer vanuit bewustzijn heeft dat effect op de mensen om mij heen en misschien wel op jou. En dat vibreert weer verder en verder.
Als jij losser bent van zorgen, emoties en conditioneringen heeft dat weer effect op vele anderen…

Daarmee dragen we samen bij aan een mooiere wereld.

    Mijn CV

Vanaf mijn 21e heb ik mensen begeleid en gecoacht bij fysieke en mentale tegenslag. Ik deed dat voor verschillende organisaties als gespecialiseerd verpleegkundige in de ziekenhuiswereld, thuiszorg, verpleegkundig docent, projectleider, preventiewerker, trainer en adviseur/coach. 

Ik leerde gaandeweg de wetenschappelijke, medische en ook de meer spirituele perspectieven op fysieke en mentale gezondheid en bewustzijn kennen. Nog steeds vind ik het fijn om me verder te ontwikkelen en dat wat ik overbreng zelf ook te beoefenen.

Als trainer en coach ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN.
Behoor daar tot
 de hoogst opgeleide (cat. 1) trainers.

Als preventiewerker en verpleegkundig docent heb ik veel trainingen en workshops gegeven. 

Zie LinkedIn voor mijn uitgebreidere CV.

iShift-VMBN-categorie 1

    Mijn eigen shifts

Ook mijn leven kende de nodige shifts. Teveel verantwoordelijkheidsgevoel en veel zorgen ‘over’ en ‘voor’ anderen, maakten dat ik mezelf regelmatig ‘kwijt’ was. Ik wilde veel, legde de lat hoog en liep vast in een leven vol stress en blijven zoeken naar steeds weer teleurstellende oplossingen. Uiteindelijk koos voor mijn weg. Al is het de weg van de meeste weerstand; hij leidt wel naar het besef dat het leven ‘all- included’ is en heel erg de moeite waard om geleefd te worden.

Meditatie, yoga, bewust ademen en stilte droegen bij aan mijn grootste shift!
Door oude angst en verdriet onder ogen te zien en mijn eigen aandeel hierin te nemen, ging ik steviger, vrijer en zachter in het leven staan. Ik durf nog steeds meer en meer mezelf te zijn, mezelf te openen en mijn hart te volgen. Stress is er natuurlijk nog steeds, als in ‘de golven van het leven’.  Maar hoe hoog die golven ook zijn er is altijd verbinding met diep vertrouwen, kalmte en blijheid …

Ik ben niet meer de golven,
maar de oceaan

Erna

Contact

2 + 15 =

Bel mij

06 27540494

Stuur je bericht