06 27540494 info@ishift.nl

Ik ben Erna, jouw trainer of coach

Erna Laning

   Mijn missie

Jou te supporten naar minder stress, meer ontspanning en meer focus.  Wat mij betreft zijn dat ingrediënten van een fijnere verbinding met jezelf en met anderen in dit leven.

Omdat ik zelf ervaren heb hoe het is om de shift te maken vanuit mijn eigen bezorgde, controle- zoekende mind en gespannen lichaam naar een leven vanuit vrij bewustzijn. De golven in mijn leven zijn uiteraard niet weg, mijn reactie is veranderd. Ik blijf kalmer, ik kan me ontspannen en ik ben veel minder reactief.  In die kalmte vind ik de kracht, energie en wijsheid die mij verder brengt in dit leven.

Ik geloof dat de energie van mijn shift en jouw shift verder vibreert. Als ik los ben van mijn zorgen, emoties en conditioneringen en reageer vanuit bewustzijn heeft dat effect op anderen.  Als jij vrijer bent van jouw stress en conditioneringen, is dat niet alleen voelbaar voor jezelf, ook voor de mensen om je heen. En dat vibreert weer verder en verder …

Daarmee dragen we samen bij aan een mooiere wereld.

Heb je wel eens gehoord van het Butterfly- effect?
Dit effect laat zien hoe één actie de wereld kan veranderen. De vleugelslag van een vlinder in Brazilië zou maanden later een orkaan in Texas kunnen veroorzaken. Met die bewering werd de Amerikaanse wiskundige en meteoroloog Edward Lorenz in 1961 bekend.

    Mijn CV

Vanaf mijn 21e heb ik mensen begeleid en gecoacht bij fysieke en mentale tegenslag. Ik deed dat voor verschillende organisaties als gespecialiseerd verpleegkundige in de ziekenhuiswereld, verpleegkundig docent, projectleider, preventiewerker, trainer en adviseur/coach. 

Ik leerde gaandeweg de wetenschappelijke, medische en ook de meer spirituele perspectieven op fysieke en mentale gezondheid en bewustzijn kennen. Nog steeds vind ik het fijn om me verder te ontwikkelen en dat wat ik overbreng zelf ook te beoefenen. 

Volgens de beroepsvereniging VMBN ben ik momenteel specialist op het gebied van Mindfulness-based Programs en behoor ik tot de hoogst opgeleide trainers

Zie LinkedIn voor mijn uitgebreidere CV.

iShift-VMBN-categorie 1

    Mijn eigen shifts

Ook mijn leven kende de nodige shifts. Teveel verantwoordelijkheidsgevoel en veel zorgen ‘over’ en ‘voor’ anderen, maakten dat ik mezelf regelmatig ‘kwijt’ was. Ik wilde veel, legde de lat hoog en liep vast in een leven vol stress en blijven zoeken naar steeds weer teleurstellende oplossingen. Uiteindelijk koos voor mijn weg. Al is het de weg van de meeste weerstand; hij leidt wel naar het besef dat het leven ‘all- included’ is en heel erg de moeite waard om geleefd te worden.

Meditatie, yoga, bewust ademen en stilte droegen bij aan mijn grootste shift!
Door oude angst en verdriet onder ogen te zien en mijn eigen aandeel hierin te nemen, ging ik steviger, vrijer en zachter in het leven staan. Ik durf nog steeds meer en meer mezelf te zijn, mezelf te openen en mijn hart te volgen. Stress is er natuurlijk nog steeds, als in ‘de golven van het leven’.  Maar hoe hoog die golven ook zijn er is altijd verbinding met diep vertrouwen, kalmte en blijheid …

Ik ben niet meer de golven,
maar de oceaan

Erna

Contact

12 + 1 =

Bel mij

06 27540494

Stuur je bericht