Mediteren Op Inzichten

Elke 4e maandag van de maand is er gelegenheid om samen te mediteren op inzichten.

Vanaf 19:30 is er onder genot van een kop thee een inleidende vertelling of verhaal. Het verhaal daagt je uit om buiten je gebruikelijke automatische patronen te gaan. In de reflectieronde deel je ervaringen. Aansluitend is er een stilte meditatie.

Voor data zie het vaste programma.

Samen mediteren 

Ervaar de kracht van samen mediteren en kom thuis bij jezelf.
Er zijn verschillende mogelijkheden bij iShift. Alle meditaties zijn gericht op (diep) onspannen en het vrijer zijn van stress en ingesleten patronen.

 

Je vindt iShift op diverse locaties:
Yogadreams, Zaandam 
Naast alle yogalessen staat ook meditatie op het programma. Op ontspannen wijze leren mediteren en stil zijn met elkaar. 
vrijdagochtend 10:30u – 11:30u
zaterdagochtend 9:30u – 10:30u

Anna’s Huis, Zaandam
In dit centrum voor leven met kanker kun je elke dinsdagmiddag mediteren. De meditaties zijn gericht op ontspanning en even bijkomen van alles stress. 
dinsdagmiddag 14:00u – 15:00u

Stadsverlichting bij Yogadreams, Zaandam
Samen met mensen in 1011 andere huiskamers in diverse landen mediteren. 
Elke 2e zondag van de maand stelt Yogadreams haar huiskamer open voor dit mooie initiatief.

De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam
Elke werkdag kun je hier gratis deel nemen aan de free meditation van 8:00u – 8:45u.
1 á 2x per maand begeleid ik je naar de stilte.

In augustus ben ik mindfulness lessen gaan volgen bij Erna. Al gelijk bij het begin voelde ik me heel fijn bij haar. Ze  begeleidt op een hele heldere en warme manier meditaties. Ook geeft ze handige tips om als beginneling thuis aan de slag te gaan met mediteren. Ik ga nog steeds met veel plezier naar Erna haar lessen. 

Leah Hamans

Marketeer , de Persgroep

Terugkomavonden

Na de training of is het soms lastig om gemotiveerd te blijven en fijn om als groep nog een keer bijeen te komen. Alleen kom je ver en samen kom je nog verder…

In overleg plannen we een terugkomavond. Op het programma staan dan bekende en nieuwe meditaties en oefeningen. Ook kunnen ervaringen gedeeld worden.

 De terugkomavond is is gekoppeld aan een bestaande groep en besloten. 
Locatie, datum en kosten in overleg. 

 

Stiltedagen

Wil jij ook de kracht van de stilte ontdekken?
Regelmatig organiseer ik stiltedagen. In die stilte begeleid ik ongeveer 6 á 7 meditaties, allemaal gericht op het verhogen van je bewustzijn en ontspanning. Omdat je het fijn vindt, nodig hebt of als kans om je mindfulness- en meditatie- ervaring te verdiepen. 

Je verbindt je met de ‘stille plek’ in jezelf
de plek die ook midden in alle hectiek van je leven altijd aanwezig is. De plek waar je loskomt van al het denken en automatische patronen. Je geeft jezelf de kans je weer te verbinden met acceptatie, liefde en wijsheid en weer weten wat echt belangrijk is voor jou.

Voor iedereen
die het fijn lijkt om op ontspannen wijze wat langer in stilte te zijn, inzichten te krijgen en samen te mediteren. Mocht je twijfelen of deze dag geschikt is voor jou, zoek gerust contact met mij. 

In de Mindfulness groepstraining (MBSR)
zit standaard een stiltedag. Deze is bedoeld als experiment om te ervaren hoe het is om een aantal uur in stilte te zijn en te mediteren. Even weg van de waan van de dag en loszijn van je gewoontes.

De ervaring
is vaak verrassend en de feedback in de regel positief;  je wordt je bewust van het louterende effect van buiten die hectiek van alledag te zijn en de kracht die stilte op ons heeft.

Contact

Tel. &  WhatsApp
06 27540494

E- mail
info@ishift.nl

Welkom! Ik reageer binnen 2 dagen.