06 27540494 info@ishift.nl

Mindfulness, Mediteren, Yoga, Coaching

Mindful Hike in Zuid- Marokko

 

Ga je mee?

Tijdens deze prachtige 9- daagse reis in Zuid- Marokko en de Sahara van reisbegeleider Fanny, krijg je mijn Mindfulness en yoga- programma aangeboden.

De meditaties, ontspannende yoga en praktische tips passen helemaal in de Mindful Hike en rondreis van Zindernis Woestijnreizen.

Het meditatie en yoga- programma start op de 2e dag in de stilte en het groen van een prachtige oase. Vervolgens krijg je 2 of 3x per dag een mindful onderdeel aangeboden. 

Tijdens de 4-daagse hike die we in de woestijn doen, ben je deel van de karavaan, met een gids, begeleiders, de andere deelnemers, de kamelen, de woestijn, het ritme van de zon, de sterren en de maan. In de ochtend en wat later op de middag loop je 2 tot 2,5 uur,  op het heetst van de dag lunchen en rusten we in de schaduw van de zandduinen of onder een grote tamarisk.

De meereizende kok kookt de meest fantastische en kleurrijke maaltijden. Al lopend maak je spreekwoordelijk pas- op- de- plaats en is er tijd om je te verwonderen over alles wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft. Daarnaast is er ook tijd om plezier te maken, te ontspannen en thuis te komen bij jezelf. 

Zuid- Marokko en de woestijn zijn bij uitstek de gebieden waar je loskomt van je dagelijkse leven en ingesleten patronen. Nieuwe inzichten komen bijna als vanzelf door het programma én de prachtige omgeving.  

iShift in Zuid Marokko

Voor wie?

Een inspirerende reis voor als je met mediteren of yoga wilt beginnen en het wil ontdekken en ook als je al wat langer ermee bezig bent. Het waanzinnig mooie land nodigt uit tot vertragen, verstillen, verzachten. Je weer gaan verwonderen en ‘anders’ gaan zien. 

Het Mindfulness programma tijdens de reis wordt begeleid door Erna Laning, een ervaren, categorie 1 (VMBN) Mindfulnesstrainer. Zij is eigenaar van iShift en naast Mindfulnesstrainer is ze coach, meditatiebegeleider en yin yoga teacher. Haar warme, betrokken en praktische aanpak is kenmerkend.

Erna Laning

Wat ik doe

ik help mensen zoals jij en ik
om richting in stress, onrust en lastige situaties te vinden

“Ik zet mij in voor mensen die meer bewust, ontspannen en gefocust willen leven. Zeven jaar geleden bezocht ik de woestijn van Zuid- Marokko voor het eerst en werd geraakt door de cultuur en de energie in dit gebied. Het is een eer en groot genoegen voor mij om nu als Mindfulness trainer mee te reizen met Zindernis Woestijnreizen. Ik hoop van harte je te ontmoeten, tot dan!”

Erna Laning

iShift-VMBN-categorie 1