Mindful Hike 

Mindful wandelen in Zuid- Marokko: vertragen, verwonderen en ‘anders’ gaan zien…

Mindful Hike

Mindful wandelen in Zuid- Marokko: vertragen, verwonderen en ‘anders’ gaan zien…

Ga je mee met de Mindful Hike in Marokko?

Wat je  mag verwachten

Tijdens een 9- daagse reis in Zuid- Marokko en de woestijn krijg je een Mindfulnessprogramma aangeboden.

De meditaties, ontspannende oefeningen en praktische tips zijn passend bij deze omgeving. We starten het programma in de stilte en het groen van een oase in Zuid- Marokko. Vervolgens krijg je 2 of 3x per dag een mindful onderdeel aangeboden. 

Tijdens de 4-daagse hike die we in de woestijn doen, ben je deel van de karavaan, met een gids, begeleiders, de andere deelnemers, de kamelen, de woestijn, het ritme van de zon, de sterren en de maan. In de ochtend en wat later op de middag loop je 2 tot 2,5 uur,  op het heetst van de dag lunchen en rusten we in de schaduw van de zandduinen of onder een grote tamarisk.

De meereizende kok kookt de meest fantastische en kleurrijke maaltijden. Al lopend maak je spreekwoordelijk pas- op- de- plaats en is er tijd om je te verwonderen over alles wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft. Daarnaast is er ook tijd om plezier te maken, te ontspannen en thuis te komen bij jezelf. 

Zuid- Marokko en de woestijn zijn bij uitstek de gebieden waar je loskomt van je dagelijkse leven en ingesleten patronen. Nieuwe inzichten komen bijna als vanzelf door het programma én de prachtige omgeving. Mocht je behoefte hebben om je patronen of inzichten individueel te bespreken dan is dat mogelijk. 

Voor wie?

Een inspirerende reis voor zowel beginners als gevorderden in Mindfulness. Het waanzinnig mooie land nodigt uit tot vertragen, verwonderen en ‘anders’ gaan zien. 

Het Mindfulness programma tijdens de reis wordt begeleid door Erna Laning, een ervaren, categorie 1 (VMBN) Mindfulnesstrainer. Zij is eigenaar van iShift en naast Mindfulnesstrainer is ze Meditatiebegeleider, Yin Yoga teacher en personalised Coach. Haar warme, betrokken en praktische aanpak is kenmerkend.

“Ik zet mij in voor mensen die meer bewust en ontspannen willen leven. Zeven jaar geleden bezocht ik de woestijn van Zuid- Marokko voor het eerst en werd geraakt door de cultuur en de energie in dit gebied. Het is eer en groot genoegen voor mij om nu als Mindfulness trainer mee te reizen met Zindernis Woestijnreizen. Ik hoop van harte je te ontmoeten, tot dan!”.

 

“Op weg naar een ontspannen, bewust en veerkrachtig leven”.

 

 

Ik reis samen met Zindernis Woestijnreizen

Contact

Telefonisch/
WhatsApp

06 27540494

E- mail
info@ishift.nl 

Voel je welkom je bericht achter te laten! Ik reageer binnen 2 dagen.

14 + 10 =