06 27540494 info@ishift.nl

Reviews

Mindfulness groepstraining –
deels online & deels live

“Ik kan iedereen aanraden de Mindfulness training te doen bij Erna. Je krijgt een enorm inzicht op je automatische reacties en patronen en alleen al door hier zonder oordeel naar te gaan kijken begint er langzaam iets te verschuiven. Het is voor mij een enorm leerzame en verrijkende ervaring geweest. Helemaal top vond ik: de persoonlijke tips en feedback. De herkenning zien in medecursisten. Het feit dat je het nooit fout kunt doen als je het blijft zien als een experiment.” 

Sanne

Mindfulness groepstraining 

“Ik ben heel veel in mijn hoofd bezig. De 8-weekse mindfulness cursus van Erna hielp mij er goed om vaker een pauze te nemen en even te ‘shiften’ van hoofd naar lichaam. Ik leerde ook weer om meer aandachtig aanwezig te zijn op momenten, die daarom vragen én bij de mensen om me heen. Erna heeft een mooie opbouw in haar cursus en varieert in oefeningen die mooi samenhangen. Ze geeft ruimte en richting. De cursus was op een goede manier niet vrijblijvend maar vooral ook gewoon leuk”

Mark

Mindfulness groepstraining –
deels online & deels live

“Deze acht weken hebben mij erg geholpen om mij rustiger te voelen en ook bewuster om te gaan met mijn eigen energie in gesprekken.” 

Esther

Mindfulness privé training

“De 8- weekse training van Erna raad ik iedereen aan! Mindful in het leven staan zorgt voor mij voor meer ontspanning en geluk. Ik heb vertrouwen gekregen dat ik anders met de pijn in mijn lichaam om kan gaan. Helemaal top vond ik de persoonlijke begeleiding en de perfecte aansluiting bij wat ik nodig had.”.

Laura

ONLINE Kalmte & Concentratie Training

“Ik heb ervaren hoe eenvoudig het eigenlijk is door regelmatig te mediteren, rust en innerlijke kalmte te ervaren onder welke omstandigheden dan ook. Ik zie steeds meer hoe mijn mind zich zorgen maakt en hoe ik angstig ben en heb geleerd hoe ik daar zelf in kan verzachten. Het ONLINE trainen deed je geweldig, je hebt het goed en professioneel georganiseerd! Ontzettend dankjewel en liefs”.

Femke

Mindfulness – privé training – broer & zus

“Dank je wel voor de super sessies! Het was top en kan het iedereen aanraden”.

Ernst van der Baan

Mindfulness privé training

“Mooie cursus met betrokken en deskundige trainer”.

Geerie

Mindfulness groepstraining

“Begin jan 2020 heb ik een training gevolgd bij Erna. De training heeft me veel gebracht. Van meer rust, inzicht en ontspanning in een druk leven waarin je veel zaken op de automatische pilot doet. Het is prettig om hier van bewust te zijn en de automatische piloot regelmatig even uit te schakelen. Ik heb inzicht gekregen hoe het brein werkt, bepaalde denkpatronen en hoe deze te doorbreken door vaak kleine en simpele dingen/handelingen. De training was goed opgebouwd met extra achtergrondinformatie na elke bijeenkomst. Naast de extra achtergrondinformatie is het de bedoeling dat je thuis oefent(meditaties) en opdrachten uitvoert. Soms was dat dit lastig om in te plannen maar als snel had ik mijn ritme gevonden. Erna is een warme, open en deskundige vrouw die elke deelnemer ‘ziet’ en voldoende aandacht geeft. De stiltedag als afsluiter van de training was bijzonder”.

Simone Bosma

Mindfulness – Privé training 

“Afgelopen week de 8- daagse Mindfulness training bij Erna afgerond. Dat is een mooie ervaring geweest. Erna wist een fijne, rustige, vertrouwde sfeer te creëren, waarin ze me begeleidde door de verschillende meditaties. Haar ongedwongen, vriendelijke stem en sfeer neem ik voorlopig dagelijks met me mee… Je hebt me een mooi pad doen ontdekken dat ik graag verder wil bewandelen. Dank Erna!”  

Nicoline Bernard

Kalmte & Concentratie groepstraining

“Erna haar trainingstijl is rustig en doordacht. Werkwijze eveneens rustig, vriendelijk en begripvol. Erna luistert goed. Programmamateriaal is prima. Ik gebruik het infomateriaal als naslagwerk. Door de training ben ik veel aardiger voor mezelf geworden en ontspan ik bewust meerdere keren per dag om op te laden”.

Sylvia

Mindfulness privé training

Ik kan de mindfulness privésessies bij Erna erg aanraden. Voor mij, een plezierige en zeer waardevolle ervaring. Dank je! Ben lang nog niet mindful maar wel goed op weg.

Jennifer

Mindfulness groepstraining 

Erna is een mooi mens. Er was ruimte voor een lach en een traan. Als je meer wilt leren over meditatie, jezelf en de communicatie met anderen. Is dit zeker een aanrader! Je gaat je gedrag, gevoel en gedachten tegenkomen. Je leert jezelf beter kennen.

Kiki Pietersma

Mindfulness Training – kleine groep

Ik heb de 8-weekse Mindfulnestraining bij Erna gedaan en heb daar erg veel aan gehad. Erna heeft een open houding, is heel zorgzaam en is zeer vakkundig. Vooraf kreeg ik heel goede uitleg over wat ik kon verwachten en na iedere sessie kreeg ik goed lees- en oefenmateriaal (audiobestanden). Het is een hele professionele goed verzorgde training. Aangezien ik een aantal fysieke beperkingen heb, vond ik het spannend om deze training aan te gaan. Achteraf was het heel goed te doen, Erna denkt mee in oplossingen en ik heb mijn grenzen leren verkennen, soms respecteren en soms verleggen. De resultaten die ik na deze training voel: meer mildheid, acceptatie, meer innerlijke rust. Meditatie en aandachtsvol zijn, is in mijn dagelijks leven een vast anker geworden waar ik op teruggrijp en waar ik vanuit kan varen. Ik heb erg veel aan deze training gehad!

Femke

Mindfulness groepstraining 

“Het kennismakingsgesprek vond ik erg prettig, elkaar voor de training leren kennen en vertellen wat er speelt in je leven. De sfeer in de groep was erg goed en Erna gaf iedereen de ruimte zichzelf te zijn en dingen kwijt te kunnen die ze wilde”. 

Niki

Mindfulness groepstraining 

“Ik ben een persoon die altijd met z’n hoofd werkt en veel nadenkt. Ik ben een beetje vergeten hoe het is om te voelen en in het moment te leven, omdat ik altijd maar bezig ben met gedachten. Deze training heeft me geleerd om veel bewuster te zijn van de dingen om mij heen en te genieten van de kleine alledaagse ervaringen”.

Rik

Mindfulness Les – Bewustzijnschool 

“Afgelopen zaterdag super fijne Mindfulness gehad van Erna op de BewustZijn School! Veel geleerd & fijne, professionele begeleiding :)!”

Joeke Hoeboer

de Grote Mindfulness Training 

“Erna heb ik gevraagd om één van de trainers te worden van de Grote Mindfulness Training. Haar bijdrage voor dit mooie project was heel fijn: ze brengt er kwaliteit naar toe. Een prettige samenwerking”.

Rubin Alaie

Marketingmanager , NLP college

Kalmte & Concentratie Training

“Dank je Erna voor deze fijne training. Ik voelde mij op mijn gemak, ik vind jouw “down” to earth aanpak fijn. De middagen vlogen voorbij. Ik heb geleerd om mezelf te blijven afvragen, wat kan ik doen om te vereenvoudigen, te vertragen of verzachten. Voorbeeld: in stressvolle situatie, bv spannend gesprek een reminder naast me neerleggen: 3 V’s.
De verhouding/programma opbouw was goed, materiaal prima. Je hebt een open, vertrouwde en veilige benadering. Hierdoor was de verbinding in de groep ontstaan. Dank daarvoor!”

Christel

Mindfulness groepstraining –
deels online & deels live

“De training geeft je goede handvatten hoe je mindfulness kan toepassen in je dagelijkse leven. Erna begeleidt je op een hele fijne en betrokken manier in 8 weken door de eerste stappen van mindfulness heen. De oefeningen hebben mij geholpen om meer rust te brengen in de drukke en hectische werkweken/ dagen.” 

Merel

Mindfulness groepstraining 

“Ik had van tevoren niet verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn over deze cursus. Ik heb er veel meer aan gehad dan ik had gedacht, vooral in het accepteren en loslaten van gedachten en patronen, iets wat mij veel rust geeft. Erna is bijzonder goed in het overbrengen van rust en acceptatie in algemene zin, waardoor de 2.5 uur per week absoluut niet als 2.5 uur voelen (het leek mij van tevoren nogal lang namelijk). Het was voor mij een moment om naartoe te leven in de week, even een avond op adem komen, even geen stress en oordelen, maar enkel focussen op mezelf en leren om milder te zijn. De cursus vereist zeker wat tijd en eigen inbreng, waar ik soms moeite mee had want “mijn leven is al zo vol”, maar na afloop van de cursus ben ik absoluut van plan om door te gaan met de oefeningen en deze op een manier die voor mij werkt een onderdeel te laten worden van mijn leven, omdat ik nu weet dat ik er veel baat bij heb”.

Lis Engelsman

Mindfulness groepstraining 

“Het is een fijne training in een groep die door de trainer snel vertrouwd voelt. Je leert over denken, voelen en handelen en de connectie daarvan met stress. Er is veel aandacht voor meditatie en ontspanning. Een aanrader”.

Cilla

Mindfulness groepstraining 

“De sfeer en vertrouwelijke band die jij als trainer wist te creëren in de groep. Daardoor voelde (volgens mij) iedereen zich enorm op z’n gemak en keek ik er naar uit om op woensdagavond samen te mediteren. Daarnaast kwam je op mij heel erg geduldig en niet-oordelend over waardoor ik patronen in mijn eigen gedachten, gevoelens en gedrag begon te herkennen en durfde te delen.

Ik wil je graag enorm bedanken! Dankzij de meditaties, de ervaringen die we deelden in de groep en de patronen die je hebt helpen ontdekken heb ik enorm veel zelfkennis en nieuwe inzichten wat betreft mijn (automatische) gedachten opgedaan die heel erg waardevol voor mij zijn, dankjewel! En ik kom zeker nog eens naar een stiltedag in het najaar!”

Kim

Student UvA

Mindfulness privé training 

“De persoonlijke benadering van Erna tijdens de Mindfulness Training bij het Cancer Care Center, heb ik als zeer prettig ervaren. Zeker tijdens de moeilijke herstelperiode. Erna stelde zich heel flexibel op en kan zich goed verplaatsen. Net wat ik nodig had op dat moment! Stiltedag was superfijn!”

Leontine Mulder

Coach

Mindfulness Tri- Consult & Training 

“Ik heb begin 2018 een TriConsult Mindfulness gedaan bij Erna en volg nu bij haar de 8-weekse Training. Het TriConsult was voor mij een goede start om kennis te maken met Mindfulness. Ik zou een Tri-consult aanraden voor diegene die meer rust, minder stress, en meer vertrouwen in zichzelf zoekt of meer van Mindfulness te weten wil komen. Dit alles onder begeleiding van een warme, lieve vrouw die weet waar ze voor staat”!

Danielle van Heijst

Maatschappelijk werker

Mindfulness lessen – Bewustzijnschool 

“In de korte periode dat ik de Mindfulness lessen van Erna volg heb ik al heel veel verandering gevoeld. Wat ik fijn vind aan de lessen van Erna is dat er een veilige ruimte wordt gecreerd waar we niet alleen de mindfulness meditaties oefenen maar ook aangemoedigd worden om naar buiten te brengen wat we van binnen voelen. Dit heeft mij enorm geholpen om mezelf beter te leren kennen”.

Joana Ponder

Actrice, podcaster

Aanbeveling

“Ik ken Erna al jaren en heb altijd fijn met haar samengewerkt, bij PuntP, omdat ze collegiaal is en zeer professioneel. Meest bijzonder aan haar werkwijze vind ik dat ze mensen met psycho- sociale klachten op empathische wijze aanstuurt en ze het eigen vertrouwen en de eigen kracht laat ontwikkelen. Ik beveel haar daarom van harte aan!” 

Regirla Spoor

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Mindfulness groepstraining 

“Heb meer dan een jaar geleden bij Erna de training gedaan, merk dat ik er sindsdien elke dag mee bezig ben. Het is voor mij een manier van leven geworden. Doe alles veel bewuster, zeker als ik het druk heb. Merk dat als ik ergens wacht ik automatisch naar mijn ademhaling ga. Voelde me veilig in de groep, voor mij belangrijk, vind dat Erna daar heel goed op let”.

Diane

Mindfulness groepstraining 

“De training mindfulness is echt een vaardigheidstraining, leren door doen, elke dag oefeningen en mediteren. Het leek me van te voren een opgave om hier dagelijks tijd voor te maken, maar ik vond het erg fijn! Vooral de zitmeditaties. Zeer waardevol om keer op keer te ervaren dat het is wat het is, dat alles er mag zijn, en wat dat voor effect teweeg brengt, klein en groot. Nu de uitdaging om hier de rest van mijn leven mee verder te gaan. Erna, zeer bedankt voor de fijne training!”

Femke

Mindfulness lessen – Bewustzijnschool 

“In augustus ben ik mindfulness lessen gaan volgen bij Erna. Al gelijk bij het begin voelde ik me heel fijn bij haar. Ze  begeleidt op een hele heldere en warme manier meditaties. Ook geeft ze handige tips om als beginneling thuis aan de slag te gaan met mediteren. Ik ga nog steeds met veel plezier naar Erna haar lessen”. 

Leah Hamans

Marketeer , de Persgroep

Mindfulness groepstraining 

“De mindfulness training heeft mij geholpen mijzelf weer terug te vinden en weer in contact te komen met mijn lichaam en hart. Ik leef nu minder in mijn hoofd en laat gevoelens weer toe. Het heeft voor rust, dankbaarheid, bewustwording en meer zelfzorg geleid. Dit was het beste geschenk dat ik mijzelf heb kunnen geven”.

Iris

Kinderverpleegkundige

Mindfulness groepstraining 

“Je bent niet je gedachten” heeft me zo geholpen! Meditatie brengt me broodnodige rust in m’n koppie. Ik had niet gedacht dat het zo’n impact op m’n leven en m’n welzijn zou hebben. Enorm bedankt!

Sander

Mindfulness groepstraining 

“Top vond ik Erna zelf. Liefdevol en een mooi mens. Behulpzaam, empathies, veel kennis, puur en warmhartig”.

Ninke

Mindfulness groepstraining 

“Ik vond je rustige uitstraling fijn en de ingesproken audiobestanden fijn om naar te luisteren”.

Charine

Contact

4 + 4 =

Bel mij

06 27540494

Stuur je bericht