Stilte

Stiltemeditaties en Stiltedagen
under construction

Silent Sitting
– elke 3e maandag van de maand
– 19:00 – 20:30 uur
de Lichtplaats   Provincialeweg 302, Zaandam

 

Stiltedag
Voor de volgende stiltedag in juni ben ik nog op zoek naar een sfeervolle locatie in de natuur. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, voel je welkom me te laten weten.

Stiltemeditatie

De stilte opzoeken in jezelf werkt nog krachtiger als je dat samen doet met anderen. Elke 3e maandag van de maand ben je welkom voor een Silent Sitting. 

[verdere tekst]

 

 

 

 Stiltedag 

Bij elke Mindfulness groepstraining hoort een stiltedag. Deze dag begeleid ik 6 á 7 meditaties en daarnaast zijn we de gehele tijd in stilte. Er wordt onderling niet gesproken, er is geen oogcontact en ook op andere wijze wordt elkaar niets duidelijk gemaakt. 

Samen stil zijn…

 

Geeft je de mogelijk de kracht van stilte en van het gezamenlijk mediteren te ervaren.  Stilte waarin je ruimte maakt te voelen wat er in jou leeft en waarin je gaat ervaren hoe alle ervaringen, of ze nu fijn zijn of minder fijn,  komen en gaan. Hoe woelig je denken of je gevoelens ook zijn, jij komt altijd terug in het stille midden. Stilte waarin je hart mag spreken…

Een experiment binnen de training of een cadeau aan jezelf. 

“Listen to the silence, it has so much to say”
– Rumi

 

Een fijne dag

Om in alle drukte en stress thuis te komen bij jezelf. Je hoeft niets te doen, je mag dobberen in de stroom van de dag. Ik begeleid meditaties en comtemplaties, ik bewaak de stilte, ik bewaak de tijd.  Er is een host, de thee, versnaperingen en gezonde en lekkere lunch worden verzorgd voor jou. 

 

Wat je mag verwachten?

– door mij begeleide meditaties en contemplaties
– tussen de meditaties door pauzes met stilte
– sfeervolle ruimte
– samen lunchen in stilte

Voor wie?

De dag staat open voor deelnemers van de training, oud- deelnemers en andere belangstellenden.  

 

Enige ervaring met mediteren of Mindfulness is welkom, maar niet noodzakelijk. Mocht je twijfelen of een stiltedag iets voor jou is, voel je welkom contact te zoeken.

 

 

 

Heb je nog een vraag? Voel je welkom!

8 + 10 =